Tunnemme tuskasi kun kontaktien tiedot ovat yhdessä paikassa, kalenterit toisessa ja toimenpiteet kolmannessa. Tuotteet ja tarjoukset sekä laskutus voivat olla taas toisaalla. Eikö olisi hienoa nähdä mitä ihmiset tekevät ja missä vaiheessa myyntiprojektit ovat? Entä jos voisit jakaa tiedostoja missä ja milloin vain? Yksi mobiiliystävällinen alusta voisi olla ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin.

SaaS on tullut jäädäkseen

Monet yrityksen siirtävät toimintoja pilveen, on Microsoft Dynamicsia ja SAP ja muita isoja pelureita. Yhdistävä tekijä on, että ne ovat kalliita käyttää. Myös käytettävyys voi vaatia todella paljon opettelua. Me taas uskomme, että käyttöönoton pitäisi olla helppoa ja vaivatonta. Sen pitäisi myös olla ilmaista, jotta voit kokeilla, mitä olet hankkimassa. Pienempi ja joustavampi ratkaisu on yleensä vastaus moneen ongelmaan.

Sharing is caring

Dokumenttien jakaminen

Anna käyttäjille mahdollisuus liittää kuvia tai dokumentteja projekteihin. Näin jokainen voi olla osa samaa tiimiä ja nähdä samat tiedostot. Sinun tulisi olla mahdollista liittää tuotteisiin tuotetietoja ja kuvia sekä tehdä niistä suoraan tarjous.