Ja pilvestä se saapui.

Autamme pk-yrityksiä liiketoiminnan tehostamisessa digitalisaation avulla.

Olemme kehittäneet  oman Nidos SaaS -palvelun, jossa kaikki liiketoiminnan perustyökalut, kontaktista laskutukseen, on yhdistetty yhteen järjestelmään. Samalla se on helppo käyttää, säästää aikaa, on älykäs sekä muokattavissa yrityksen tarpeen mukaan.

Jos sinulla on yksityiskohtaisia tarpeita, voimme räätälöidä Nidoksen juuri sinulle sopivaksi. Yhteydet eri rajapintoihin ovat mahdollisia ja esimerkiksi Googlen kalentereiden ja kontaktien linkittäminen palveluun on helppoa. Voit unohtaa kaikki erilaiset ohjelmistot, joita käytät projektien hallintaan. Samalla sinun ei tarvitse muistaa erilaisia salasanoja vaan pärjäät yhdellä.

Taking your processes to a next level.

Ilmainen Nidos

Kun haluat projektinhallinnan käyttöön nopeasti ja ilmaiseksi, ota käyttöön ilmainen versio Nidoksesta. Näin pääset myös kokeilemaan, miltä palvelu tuntuu.

Räätälöity Nidos

Nidokseen voidaan räätälöidä erilaisia integraatioita, tehdä omanlaisia näkymiä sekä ottaa palvelusta raportteja. Myyntiä voidaan myös seurata erilaisten graafisten näkymien kautta.

Konsultointi ja kehityspalvelut

Mobiili, UX & UI suunnittelu, strategia, back-end kehitys, front-end kehitys, ylläpito

JATKUVA KEHITYS.

Kehitämme Nidoksen projektinhallintatyökalua jatkuvasti eteenpäin, jotta siitä saadaan aina vain helpompi käyttää. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, koska kaikki tehdään suoraan palveluun. Näin sinulla on koko ajan uusin versio käytössä. Kuuntelemme myös asiakkaitamme ja haluamme kehittää palvelua käyttäjien tarpeiden mukaan.

GDPR VALMIS

Nidos on täysin yhteensopiva uuden tietosuoja-asetuksen kanssa. Käsittelemme henkilötietoja lain vaatimalla tavalla ja läpinäkyvästi.

SKAALATTAVUUS

Nidos sopii niin pienille kuin vähän isommillekin yrityksille. Toiminnallisuuksia voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Teemme myös räätälöintejä alustaan.

JATKUVA KEHITYS

Otamme tietoturvan vakavissamme ja palvelua päivitetään jatkuvasti. Myös käyttäjien tarpeet otetaan huomioon ja Nidosta kehitetään niiden pohjalta eteenpäin.